Header Image
Home / DOMOTICA

DOMOTICA

Van den Heuvel elektro biedt haar klanten voor de woon- en werkomgeving complete en ingenieuze maatoplossingen waarin beveiliging en comfort worden geïntegreerd: domotica.

De techniek is nauwelijks zichtbaar. Wel zichtbaar is de manier waarop u comfortabel en veilig kunt wonen en werken. Verschillende disciplines zijn samengebracht tot intelligente en eenvoudig te bedienen systemen.

Domotica voegt apparaten en systemen samen tot één oplossing. De elektrische apparaten in uw bedrijfscomplex of woning bedient u eenvoudig vanuit een centraal bedieningspaneel. Het is middels dit paneel uw apparaten afzonderlijk aansturen.

In een Domotica woning worden zorgtaken, communicatie, ontspanning en andere huiselijke bezigheden door talrijke elektrische apparaten en netwerken gemakkelijker gemaakt. 

Domotica omvat alle elektronische toepassingen in de woning om functies te besturen (verwarmen, ventileren, verlichten, etc.) en diensten uit de woonomgeving te gebruiken (alarmeren, telefoneren, televisie kijken, etc.). Dit gebeurt bij voorkeur flexibel: op elke plek en op elk tijdstip dat het de bewoner past, met een gemakkelijke bediening en desgewenst op afstand.

Van den Heuvel elektro hanteert drie kernbegrippen in haar werkwijze die resulteren in de samen met de eindgebruiker uitgekiende en in balans zijnde oplossing:
•    Advies op maat
•    Kwaliteit van (project)start tot nazorg
•    Hoogwaardige deskundigheid

Bij het vaststellen van uw wensen en het ontwerpen van de installatie houden wij niet alleen rekening met de huidige situatie, maar wordt ook gekeken naar mogelijke toekomstige situaties, zodat te zijner tijd aanpassingen eenvoudig op het bestaande systeem kunnen worden aangesloten.

Interesse of wilt u (meer) informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Top