Header Image
Home / ELEKTROTECHNIEK

ELEKTROTECHNIEK

Het aandeel van elektrotechnische installaties in een gebouw wordt steeds groter. Daarnaast is iedereen op zoek naar bedieningsgemak, communicatievormen en veiligheid. Het scala aan elektrotechnische installaties in een gebouw is zeer breed en gaat van beveiligingssystemen tot besturingssystemen tot verlichting.

Bij elektrotechnische installaties kunt u denken aan licht- en krachtverdeelinrichtingen, voedingen voor luchtbehandelingsinstallaties, centrale stofzuiginstallaties of geluidsinstallaties. Daarnaast ook zwakstroominstallaties voor data, beveiliging en telefonie.

Wanneer u denkt aan verlichting, kunnen wij u adviseren op het gebied van binnen- en buitenverlichting, sfeerverlichting en reclameverlichting.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in alle mogelijke vormen van utiliteitsbouw, weten wij als geen ander dat elke bouwvorm zijn eigen eisen stelt. Van den Heuvel elektro kan u dan ook adviseren over bijvoorbeeld daglichtregeling in kantoorpanden en lichteffecten in showrooms. Natuurlijk worden uw installaties precies op maat gemaakt.

Om dit alles goed en vooral flexibel te laten functioneren is gedegen kennis van de mogelijkheden noodzakelijk. Onze elektriciens hebben alle kennis in huis om u op dit gebied van een goed advies te voorzien, wij denken graag mee op het gebied van kostenbesparing van uw elektrotechnische installatie. Hierbij kan het gaan om een installatie van een woonhuis tot grote complexen, waar de werkzaamheden al kunnen beginnen bij de bekabeling op het terrein. Uiteindelijk resulteert dit alles in een complete elektrotechnische installatie geïnstalleerd door ons, volgens uw wensen.

Binnen dit segment levert van den Heuvel elektrotechniek:elektrotechniek2

• Licht installatie
• Kracht installatie
• Licht advies en ontwerp
• Installatie advies en ontwerp

 

Top