Header Image
Home / SERVICE & ONDERHOUD

SERVICE & ONDERHOUD

De kracht van een organisatie is het vermogen om snel te reageren en te handelen.

Dat is al vanaf de start de sterkte van van den Heuvel elektro. Het toont immers de kwaliteit van een betrokken onderneming.
Vanuit de historie hecht onze organisatie een groot belang aan een optimale service. Of het nu gaat om een particulier met een storing of een continubedrijf; in alle gevallen trachten onze monteurs een onverhoopt probleem efficiënt en snel op te lossen. Door een uitstekende interne communicatie en informatie-uitwisseling laat onze serviceafdeling 24 uur per dag en 365 dagen per jaar niemand in de steek!

Service en onderhoud zijn een speerpunt. Dat geldt ook voor van den Heuvel elektro. Maar onze toegevoegde waarde is dat onderhoud, service en dienstverlening moeten aansluiten op de wensen van de opdrachtgever. Daarom leveren wij maatwerk. Gericht op de gebruiker, afgestemd op de belangen en altijd op het gewenste tijdstip.

van den Heuvel elektro weet hoe belangrijk functionerende systemen en installaties zijn. Niet alleen voor de continuïteit van een bedrijf, maar net zo goed voor het welzijn van bewoners. Door goede afspraken te maken over het vereiste niveau van onze service, waarbij ook het preventief onderhoud behoort, levert van den Heuvel elektro maatwerk. Zo weet u niet alleen dát u op ons kunt rekenen, maar ook wanneer. Efficiënt en duidelijk.

 

Binnen dit segment levert van den Heuvel elektro:inspectie1

• Storingsdienst 24/7
• Preventief onderhoud
• Inspectie installatie en arbeidsmiddelen
• Inspectie noodverlichting
• Technisch tekenwerk van uw installatie

 

Top