Header Image
Home / TELEMATICA

TELEMATICA

De uitwisseling van informatie, zowel intern als extern, is gebaseerd op betrouwbare infrastructuren voor spraak en veilige datanetwerken. Van den Heuvel elektro biedt binnen dit werkveld een brede dienstverlening. Van de aanleg van data- en telecomnetwerken tot glasvezel en systemen voor beveiliging, bewaking en observatie.
De ontwikkelingen en innovaties volgen zich in hoog tempo op. Dan is het goed om te weten dat van den Heuvel elektro in staat is nut en noodzaak te scheiden en de best passende en hoogwaardige systemen en oplossingen te leveren. Betrouwbaar, veilig én gebruiksvriendelijk.

Zonder communicatie staat onze samenleving stil. De afhankelijkheid van netwerken voor tele- en datacommunicatie is dus groot. En dit zal eerder groeien dan afnemen. Daarom moeten systemen betrouwbaar zijn, voldoende capaciteit bieden en zodanig zijn ontworpen dat rekening wordt gehouden met toekomstige eisen en ontwikkelingen. En, niet in de laatste plaats, ondersteund worden met een optimale service. Van den Heuvel elektro heeft hiervoor tal van oplossingen, producten en diensten.

telematica-1

Binnen dit segment levert van den Heuvel elektro:
• Telecommunicatie
• Telefoon- en datasystemen
• Geluid- en omroepsystemen
• CAI- en CCTV netwerken
• Zusteroproep installaties

Top