Home / WELKOM BIJ VAN DEN HEUVEL ELEKTROTECHNIEK

WELKOM BIJ VAN DEN HEUVEL ELEKTROTECHNIEK

Van den Heuvel elektrotechniek is een modern, allround elektrotechnisch installatiebedrijf in Veenendaal, gespecialiseerd in alle elektrotechnische installaties. Van verlichtingstechniek tot databekabeling, en van domotica tot brandbeveiligingsinstallaties. Klein of groot, 16 of 2500 ampère, woning of utiliteitsgebouw: wij hebben de ervaring en de knowhow in huis om elk project te realiseren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die met u meedenkt? Een installateur die kwaliteit voorop stelt en die u van deskundig advies kan voorzien? Dan bent u bij van den Heuvel elektrotechniek aan het juiste adres. Naast professioneel vakmanschap zit de kracht van ons bedrijf in de grote betrokkenheid van onze medewerkers. De meeste van onze elektriciens zijn al vele jaren verbonden aan onze zaak. Ervaren, vaste krachten die garant staan voor een persoonlijke, servicegerichte aanpak. En die goed overleg met de opdrachtgever vanzelfsprekend vinden.

Wat uw vraag ook is, groot of klein, samen met u gaan we op weg naar een oplossing die werkt. Veilig en betrouwbaar, dat in de eerste plaats. Maar ook functioneel en doordacht, want uiteindelijk gaat het erom dat u er vele jaren profijt van heeft. Dankzij onze flexibele instelling kunnen wij bovendien zeer snel inspringen op uw wensen. Indien nodig staan onze mensen zelfs ‘s nachts voor u klaar: onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

van den Heuvel elektrotechniek  is een erkend installatieburo. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die door energiebedrijven zijn vastgesteld. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van gegarandeerd veilige elektrotechnische installaties. Als erkend installatieburo zijn wij bovendien gerechtigd tot het keuren van installaties.

Ook zijn wij een door Kenteq erkend leerbedrijf. Wij hebben regelmatig stagiairs die een technische beroepsopleiding volgen. Door bij ons stage te lopen, doen zij praktijkervaring op in een professionele en bedrijfsmatige omgeving en wordt hun vakmanschap gestimuleerd.

 

Top